14-15 Barnum Grootoudersfeest

14-15 Barnum grootoudersfeest

Op woensdag 19 november 2014 nodigden we alle grootouders uit voor een leuke voormiddag samen met hun kleinkind(eren).

De kleuters en hun grootouders werden in 3 groepen verdeeld.

Bij juf Evelien keken ze gezellig samen naar tiktak over oma en opa. Bij juf Karolien werden allerlei leuke gezelschapsspelletjes gespeeld. Bij juf Jolien in de gymzaal werden verschillende hoeken voorzien waar ze samen konden experimenteren en aan de slag gaan met spelmateriaal.

Rond 10 uur werd iedereen uitgenodigd aan de koffietafel in de refter van Barnum. De ouders hadden heerlijke cakes en koekjes voor iedereen gebakken.

De kleuters zongen een mooi liedje voor oma en opa en brachten hun versje naar voor. Tot slot kregen de grootouders ook nog een prachtige wenskaart van hun kleinkind(eren).

We beleefden samen een supertoffe voormiddag!

De juffen van het Barnumschooltje